ritta litte




julklappar

skriver ner lite julklappar jag fått då,

-mumin gosisdjur
-mumin julboll
-mumin dekorationsboll
-sony vaio 17 tums laptop
-pengar
-choklad
-presentkort på HM
-mumin korthållare
-mumin pepparkaksformar


aaaaaaaaaaaaaaaas glad för alla julklappar, sitter på nya datan nu! enda som saknas är allt man hade på gamla datan b.la sims 3, alla filmer och office programmen men de e lätt fixat.

as svårt och lära sig windows 8 för övrigt men tkr de är ganska soft iaf :)

owl

nästan klar uggla




precious oxå

god jul!




Kiira ♡

Kiira önskar alla en god jul




mumin




syrrans hår

o m g ge mig Sandras hår :( :( så himla fint!! helt ofixat eller nånting bara är :( helt underbart




boys?

asso ibland vill jag bara hitta "the love of my life" även om jag ibland kan tro att jag redan träffat honom men back to ämnet så att säga.
den underbara, söta, perfekta? killen och bara vara lyckliga i alla sina dagar. asso åh ibland vill jag verkligen vara där med "honom" leva ankungen och Törnrosa och hela töntiga baletten. men jag kan inte tro på sånt, speciellt inte att de händer mig. precis som jag endast ej tror att jag nånsin kommer bli av med alla mina kilon.

syrran och hennes kille förlovade sig förra helgen och jag blev så glad för dom och började sukta som fan samtidigt. vill också vara där med någon, men som sagt jag tror inte på de i mitt liv. jag tror på 4-5 hundar, ett jobb och mina katter. fester och en massa kaffe med sena nätter typ? självklart kan man även ha de i ett förhållande, de kommer syrran ha men jag tror jag kommer va hon som kommer ensam, singel, utan partner och de närmsta hon kommer en dejt är med sin bögkompis .

men asso ändå, kom igen, klart jag suktar efter the one. ibland tillåter jag mig sj att göra de ganska mycket. sådär ibland.

och för övrigt är jag ju värsta rebellen som skriver om det här innan jag ens fyllt 19. wow.

Dream

Ååååh har hittat mitt dröm utseende! jisses tänk om man såg ut såhär??




pics. time








projekt

ser fram emot mitt projekt nästa termin i bild.och formen ska lära mig rita realistiskt och porträtt!!! så jävla happy asso!!!

och sen ska jag göra en tatuerings portfolio so happy!!!!! :)




lot of inspiration, no motivation

vill ha nått alla mina kilon nu, eller att de handlade om 5 kg som va kvar. Ååååh. vill handla massa kläder som jag kan visa upp, vill kunna stå i en helkroppsspegel, vill kunna ta ego bilder. har så mkt inspiration i hela huvet men ingen motivation eller ork alls. kan va nya medicinen men jag vet inte. de sa att de kunde bli lite såhär i början innan rätt dos är inställd.

vill tatuera alla tattoos jag tänkt också, låren, revbenen, överarmar, underarmar, fötter och bröstkorg!!

men den här dagen ska SKA fan komma då jag uppnått alla mål och alla extra kilon är borta. snart äre nytt år med en ny början igen och då får jag fan ta vara på den chansen!! får inte hur många som hälst. vet att början borde bli nu nu nu och inte senare men de funkar inte så just nu, sen får du på andra sidan skärmen tycka de du tycker. de e lite knasigt. men när tiden kommer då man är redo kommer den.

över och ut!

mumin jul!!!!

Omg!!!!! fixa veta av syrran att jag kommer få 600 kr att köpa mumin för så vi satt och beställde nu!!!! jag dör :D så jävla glad!!! beställde b.la en stor mumin mamma och sen en dekorationboll med stinky :) Ååååh längtar till jul då jag får dom.

ritar

sitter och kladdar lite, ska försöka rita nått snyggt för en gångs skull




mys under täcket

...så fick man sällskap av världens bästa ♡




Disney!




julbak

bakade hos mormor och morfar idag! lussebullar och pepparkakor med hemma gjord deg! as roligt. var dock den enda som tyckte de.
nu softar jag med gamla vanliga herdliga Disney filmer, Skönheten och Odjuret, Pocahontas och Hercules. saknar pappa som fan dock...den 22 blire 5 år sen han dog andra gången.

bilder från bakning;








testade ett gammalt redigerings program jag glömt bort hehehe

911

someone please call 911 tell them I just got shotdown and the bullet is in my heart.
if this is the kinda love my mom used to warn me about, man, im in trouble, big trouble

sov gott

ska drömma sött, ni med!




uggla <3

ser ni vad jag ser på min chai latte?





Friday

so what we get drunk? so what we smoke weed? living wild and young and free

Muuuu

Dåå var man ledig från skolan idag, ska till Maria Ungdom snart och sen ska jag bara soooofta. Typ rita. Måste skärpa mig.
Syster yster är på väg till Holland för Thunderdome(?), nån hardcore fest typ. Massa DJ's osv,

Aaaaja nu ska jag ta en smoke och sen ska jag nog sminka mig lite så man kan visa sig på tåg m.m

God lucia?



Dååååå vare Lucia idag då, mammas födelsedag för den delen också.
Har haft en fett chill dag annars,
igår var jag med Mina <3 hela dagen och slog in min syrras julklapp som jag köpt, vill bara posta bild men hon läser min blogg den lilla råttan så kan inte :(
och idag vare bara spökbolls tunering i skolan så vi drog ganska snabbt, kom hem och gjorde klart en inlämning och nu väntar jag på mi madre ska komma hem så vi kan fira henne.

Imorgon är vi lediga och jag ska väll till Maria Ungdom, annars ska jag väll bara softa med filmer asso. Så jävla trött och helt slut. Vill bara bada men naaae inte idag asso. Sooooooft.

Nu ska jag hoppa i mjukis kläder och en stoooooor t shirt och slagga järnet.

Heeeido för ikväll maybe :)

gastic bypass



kommit på en sån jäääääääävla posetiv egenskap med min operation,
förut om jag hade gått ner alla dom här kilona hade jag garrat gått och belönat mig med en fet godis påse eller en fet donken meny eller nånting och börjat "slappa" för att sen så småning om gå upp igen och börja om.
men eftersom jag har operationen KAN jag inte fysiskt och rent ut sagt psykiskt har jag har inte ens tänkt tanken på att "belöna" mig själv för jag har ändrat livstil, uppfattning och mål heeelt. Jag har fortfarande målet insiiktat på de 37 kilona som är kvar och inte de 32 kilorna jag gått ner. Det är helt sjukt, känns helt underbart faktiskt.


flagnar

jävla förkylning. ...




frågor?

ni får jätte gäääärna ställa frågor :) vilka som hälst!

heeeeeeello

hejsan svejsan!
har inte mkt alls och säga egentligen, mår illa, har ingen matlust och neeeej jag är inte gravid. Så har missat massor med mål de senaste dagarna så stått stilla med vikten nu ett tag. Tråkigt men ska fixa de. Vill gå ner ner ner ner ner. 37 kg kvar att tappa!!!!! Måste tagga till!

-

har så jävla mkt mål och insperation i hela kroppen att de snart bubblar över.
men en såååååååååååååååån keff/hämsk/äcklig&sämst egenskap jag saknar är tålamod...
skulle helst hänt igår, för en timme sen, nu nu nu nunununununnuuuuuuuuuu!

såååååå.... jag måste väll över lite bild bomb här för att få göra av med lite överfylld insperation


one day



School

kom till skolan en och en halvtimme för tidigt idag. har jätte mkt ångest idag men får ta i tu med den sen.

the one that got away


in another life

Spelar ingen roll vilka olika vägar jag testar, de är ändå du i slutändan.
Jävla du. Trodde aldrig att de skulle bli såhär, "en vanlig kille - får se vad de leder" men de ledde till så jävla mkt mer än jag nånsin trodde. Och berg och dal banan vi åker hela tiden..


målade mumin tavla




saker ni inte visste om moi

1. Har grooooooov kräkfobi.
haft i hela mitt liv så långt jag kan minnas. Som liten låg jag vaken och grät i flera års tid för att jag va så rädd att spy på natten. Jag känner mer eller mindre att jag hellre dör än spyr. Det är så hämskt att ens tänka tanken. Kan inte sitta framför en toa, det är för läskigt då de påminner om att spy.

2. Samlar på mumin! Har alltid alltid älskat mumin men har sen nått år tillbaka kommit på den smarta iden att samla på dessa små varelser. Om jag är ledsen mår jag alltid bättre av att tänka på mumindalen



3. Har varit grovt mobbad enda sen jag gick hos dagismamma fram till andra ring. har dock aldrig mått speciellt dåligt av de eller sett de som ett problem att må dåligt över då de alltid funnits större problem i mitt liv än de.

4. När jag va 10 (tror ja? nånstans där iaf) växte de ut ett ben under min stortåsnagel och fick operera bort de. Nageln stod upp i 90 grader och under såg de ut som en vårta typ, men på operationsbordet upptäckte dom ett skelettben och dom sågade av de. Jag mår inte dåligt över de idag alls förutom att min tå kan se ganska konstig ut och ingen känsel i toppen

5. Jag har testat att "jobba" som motivlackör och jag ääääälskar bilar.
Fick leka lite i ett garage med airbrushing efter skoltid men just skolan tog över och fick sluta.



6. Jag har ingen bästa vän, har dock haft en i mitt liv som hette Lollo när jag var mindre. Vi var omöjliga att skilja åt men till slut lyckades de och hon flyttade till Norrland.


Skulle kunna skriva massor mer men de är så personligt och jag har så svårt och "öppna" mig och sånt! heheheheheh....

magsjuk?

....eller har man blivit magsjuk? :( Hope not

ångest

vart ska man börja?

höll på spy nyss eftersom jag tryckte ner en attack imorse. kan inte fatta att kroppen gör sånt uppror att den måste ut att man kan spy av de. orkar inte. håller alla tummar att jag slipper spy och får väll låta attacken komma, slappna av och ta emot.

vafan gör man?

sjuuuuuuuk

är sjuuuuuuuk!!! förkyld som ett as, sticks i hela fejjan och näsan bara rinner. har världens hosta, illamående u name it. åkt på en riiiiktig förkylning. ....


myser med tofflorna och försöker inte dööö




(Y)


hate

jag hatar att de blir såhär och jag hatar mig själv.
pepp talk? näää inte idag. vet att i bloggar ska man skriva om hur alla ska älska sig själva och yadayadayada posetiva tankar and so on. men jag tänker inte fejka nått.

tkr verkligen att alla ska acceptera och tycka om sig själva, missförstå mig rätt..

men fuck

jag hatar att de blir såhär.
jag hatar att känna såhär
jag hatar att älska såhär
jag hatar att längta såhär
jag hatar att hata såhär
jag hatar att vilja de här
jag hatar att inte vilja det där



mocca :)






Movie

nu ser vi på andra sidan häcken





Money

vill vinna 5000 miljoner och köpa inredning och massa nödvändigt man behöver sen ge bort resten.


vill bara shoppa loss allt jag önskar mig och bara få njuta. jävla anus skit. hade min chans men va för snäll.

ska nog köpa en trisslott idag och hoppas jag vinner. jävla skit.

Mariefred

va med sanna och pojkarna hela dan igår, jätte trevligt. hade massa catchuptalk :)

imorse drog jag till Nina, umgåtts hela dagen, Charlie är hos en kompis och Benja spelar! ska snart gå hämta Charlie, fixa mat sen blir de väll film och lördagsgodis!

kaffe och cigg nu ute i kylan

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus